Behandelingen

U kan bij schoonheidsinstituut Puur terecht voor volgende behandelingen:

gelaatsverzorgingen

Een gelaatsverzorging bij instituut Puur is echt puur genieten en geeft steeds ongelofelijke resultaten. Elke porie ontvangt verjongende ingrediënten, rimpels vervagen en een vale huidtint of acné neigende huid revitaliseert. Ik bekijk eerst welke behandeling het beste bij uw huidtype past en kies dan de meest geschikte gelaatsverzorging. Zichtbare werking en reële resultaten gegarandeerd!

gelnagels

De dagelijkse verzorging van uw het lichaam is vandaag een must als moderne vrouw. Ook uw handen en nagels verdienen daarbij uw aandacht. Verzorgde handen en nagels zijn immers een visitekaartje van jezelf.
Ik werk met gels die op uw nagel of kunstnagel worden aangebracht (gelnagels). De gels worden aangebracht over uw natuurlijke nagels of over uw kunstnagels en zorgen voor een langdurig resultaat. Ook als u werkt, de vaat doet of poetst, uw nagels zijn steeds glanzend en mooi van kleur.
De gels worden in enkele lagen op de nagels aangebracht. Vervolgens wordt de gellaag onder een UV-lamp uitgehard. Hierna worden de gelnagels voorzien van een topcoat. Tot slot wordt geëindigd met een verzorgende olie voor de nagelriemen.
Om uw gelnagels in conditie te houden zullen de nagels ongeveer één keer om de 3 à 4 weken moeten nabehandeld worden. Natuurlijk kan u kiezen voor een French manicure look (French Manicure is een nagel waarbij de vrije rand wit is, en het nagelbed naturel of roze), diverse versieringen, of een afwerking met diverse kleuren of tekeningen. Bovendien zijn gelnagels een ideaal middel voor nagelbijters om nagelbijten af te leren.

manicure

Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd, en de nagel in een mooie vorm gevijld. Het ptrygium en de dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie. Naar keuze kunnen er plaknagels op de natuurlijke nagels geplakt worden of de natuurlijke nagels kunnen gelakt worden.

medische pedicure

Onze voeten worden dagelijks belast en problemen aan de voeten zorgen ervoor dat we pijnlijke voeten krijgen. Om voetklachten te voorkomen is het dus van belang dat we onze voeten regelmatig laten behandelen. Tijdens een pedicure worden de teennagels geknipt en de nagelriemen verzorgd.
Eventuele eelt, likdoorns, kloven, ingegroeide nagels, kalknagels en schimmelnagels worden behandeld. Naverzorging van de nagels en huid met nagelriemolie en aangepaste voetcrème.

lichaamsverzorging

Een volledige en intense relaxatie voor een ontspanning van geest en lichaam. Spanningen worden weggenomen door te werken op de zenuwuiteinden en het losmaken van de spieren. Door te werken op gevoel en geur bekomt men een intens gevoel van relaxatie. Het ontgiften van de huid en het terug in balans brengen is een onmisbare stap indien men resultaat wil bekomen na eender welke behandeling. Een gezond lichaam en een gezonde geest, daar gaat om.

hot stone massage

Hot Stone Massage is een unieke ervaring door de combinatie van warmte, druk van de stenen, en de heilzame werking van essentiële oliën. Hierdoor ervaart men een sensatie van lichaam en geest...Hot Stone is precies wat de naam zegt : masseren met warme stenen. Dit zijn zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen. Ze zijn gevormd door de 4 elementen Aarde, Wind, Water en Vuur.
Door de vulkanische oorsprong heeft iedere steen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de mogelijkheid hebben om de warmte lang vast te houden.
De werking van de stenen is ontgiftend, afvoerend en ontspannend en hebben een sterke magnetische kracht die vernieuwde energie geeft aan uw lichaam.

ontharingen

Haargroei op bepaalde lichaamsgebieden kunnen voor vrouwen vaak cosmetisch storend zijn, vooral in de zomerperiode, maar ook om hygiënische of praktische redenen. De haren blijven ongeveer 6 weken weg. Bij regelmatig ontharen gaan de haren steeds dunner worden en minder zichtbaar. Lichaamsdelen die we kunnen behandelen: Kin, bovenlip, wangen, armen, oksels, bikini, bovenbenen, onderbenen, volledige benen.

make-up

Met mijn specialisatie voor bruid en avond make-up, kan ik ervoor zorgen dat je deze dag of avond schitterend doorkomt en je geen zorgen hoeft te maken over een perfecte make-up. Dus ben je een toekomstige bruid of ga je een avondje stappen, dan kan je steeds bij mij terecht voor een make-up.

wenkbrauwen en wimpers

Ook voor het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen kunt u bij mij terecht. Uw wenkbrauwen worden, indien u dat wenst, in de door u gewenste vorm gemodelleerd. Natuurlijk geef ik u hiervoor advies. De verf voor wenkbrauwen blijft ongeveer tot 6 weken zichtbaar afhankelijk van de snelheid van uw haarvernieuwing.
Ook voor wimperextensions kan u terecht bij Instituut Puur!


SOIN GOMMANT

Een uiterst zachte mechanische peeling om onzuiverheden en dode cellen op een zachte manier te verwijderen.